Uvjeti

Uvjeti korištenja internetskih stranica znanost.org i opće odricanje od odgovornosti Društva znanost.org

1.Korištenjem bilo kojeg dijela internetskih stranica unutar domene znanost.org i svih pod-domena (connect.znanost.org, indecs.znanost.org itd.) istodobno prihvaćate sve uvjete korištenja navedene u ovom dokumentu, kao i specifična pravila za pojedine dijelove internetskih stranica unutar domene znanost.org. Pretpostavlja se da ste korištenjem stranica ili bilo kojeg njihovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da ste ih razumjeli u cijelosti.

2. Društvo znanost.org posjetiteljima internetskih stranica znanost.org u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja tih stranica. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje stranica ukoliko ne krše odredbe iz ovog dokumenta. Internetske stranice znanost.org sastoje se od vlastitih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja i korisnika, te linkova na vanjske stranice.

3. Korištenjem sadržaja internetskih stranica znanost.org korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njihova korištenja te prihvaća koristiti njihov sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

4. Društvo znanost.org se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje internetskih stranica unutar domene znanost.org, zatim za bilo koje radnje korisnika upotrebom ili zloupotrebom sadržaja tih internetskih stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s upotrebom ili zloupotrebom korištenja sadržaja internetskih stranica znanost.org.

5. Informacije objavljene na internetskim stranicama unutar domene znanost.org a) ne opisuju specifičnu situaciju bilo kojeg pojedinca ili pravnog subjekta; b) ne moraju nužno biti potpune, iscrpne, precizne ili ažurirane; c) ne predstavljaju stručno ili pravno mišljenje.

6. Internetske stranice znanost.org sadržavaju linkove na druge internetske stranice. Oni su objavljujeni u dobroj namjeri i Društvo znanost.org ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan domene znanost.org.

7. Društvo znanost.org ne može jamčiti da je internetski dokument vjerna preslika formalno donesenog dokumenta, jer on ne predstavlja službeno objavljeni tekst.

8. Doumenti, podaci i informacije objavljeni na internetskim stranicama znanost.org mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Društvo znanost.org polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetskih stranica smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Društvo znanost.org povrijedilo vaša autorska prava, slučaj ćemo odmah odmah razmotriti i sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

9. Stranice znanost.org sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih internetskih stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguce, kao takve označavati. Društvo znanost.org nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na internetskim stranicama kreiranim od strane trećih osoba

10. Društvo znanost.org štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Društvo znanost.org se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja internetskih stranica, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Društvo znanost.org može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Društvo znanost.org koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste. Društvo znanost.org obvezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Društvo znanost.org obvezuje se da će čuvati privatnost korisnika internetskih stranica, osim u slučaju teškog kršenja ovih pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

11. Društvo znanost.org zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, te neće biti odgovorno ni za kakve moguce posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

22. studenog 2004.

Comments on this entry are closed.