IRB-natječaj za asistenta

Dijana Žilić (Zagreb, Hrvatska), 13. Siječanj 2017.

rubrika: Fondovi-Stipendije-Posao-Natječaji

Institut Ruđer Bošković raspisao je natječaj za izbor u suradničko zvanje i suradničko radno mjesto asistenta u Zavodu za fizičku kemiju, u Laboratoriju za magnetsku rezonanciju, za rad na istraživanjima magnetskih svojstava novih materijala ESR/EPR spektroskopijom (jedan spektrometar je kapitalna oprema Republike Hrvatske); radno mjesto s posebnim uvjetima rada, 1 izvršitelj/-ica
Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa iz članka 43. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju pristupnici trebaju ispunjavati uvjete:

  • završen diplomski ili integrirani sveučilišni studij fizike ili kemije,
  • ukupan prosjek ocjena na prethodnim razinama studija (preddiplomskom, diplomskom ili integriranom studiju) koji osigurava upis na doktorski studij fizike ili kemije,
  • sklonost eksperimentalnom radu,
  • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme u trajanju od pet godina. Asistent je dužan upisati poslijediplomski sveučilišni studij (doktorski studij).

Rok prijave 20.01.2017.

Više informacija na http://www.irb.hr/O-IRB-u/Administrativne-strucne-i-tehnicke-sluzbe/Natjecaji-za-radna-mjesta/Natjecaj-za-izbor-na-znanstvena-suradnicka-i-strucna-radna-mjesta (točka II.2) ili na e-mail: dzilic@irb.hr (Dijana Žilić)

Prethodni post:

Slijedeći post: