“Smije li ministar znanosti vjerovati u Boga?”

Vlasta Mohaček Grošev (Zagreb, Hrvatska), 19. Veljača 2016.

rubrika: RaznoRazno

Članak u Večernjem listu: link

Polemika koja se stvara oko novog ministra znanosti i obrazovanja, malo po malo poprima elemente nove hrvatske ideološke afere, ovog puta, s konotacijama borbenog konflikta ustaša i partizana, kroz prizmu znanost vs vjera…

 

3 komentara… pročitajte ih ispod ili dodajte jedan

#1 Registriraj se Podatak dostupan članovima Connect-a Veljača 19, 2016 u 10:33 Thumb up 6 Thumb down 1

Smije, naravno.

#2 Registriraj se Podatak dostupan članovima Connect-a Veljača 20, 2016 u 19:11 Thumb up 8 Thumb down 1

Kad je krenula ova rasprava o ministru, prvo mi je palo na pamet kako je zbilja šteta što Connect ne radi. Baš je nedostajalo malo dobre rasprave. I onda je proradio. Malo je izvan ove teme, ali ne znam gdje bi drugo napisala (uz glavnu obavjest o problemima ne može), pa ću ipak staviti ovdje: -Puna podrška uredništvu na trudu oko oporavka i čestitke na uspjehu. Nadam se da više neće biti ovakvih nevolja i da će virtualni trg ostati otvoren.

#3 Registriraj se Podatak dostupan članovima Connect-a Veljača 21, 2016 u 19:57 Thumb up 4 Thumb down 0

Na #2:
Pridružujem se komentaru. Hvala uredništvu na trudu, meni osobno Connect Portal puno znači, nedostajao mi je dok nije radio i drago mi je da ponovno radi.

Još uvijek postoje stvari koje treba popraviti, primjerice kada se ulogiram na vrhu stranice se pojavljuju upozorenja o pogreškama, nedostaju opcije za uređivanje teksta (citiranje (“quotanje”), postavljanje poveznica, pretpregled prije slanja poruke i sl.), no vjerujem da je uredništvo toga svjesno, da se na tome radi i da će i to u dogledno vrijeme biti riješeno.

Da se malo vratimo na temu ove rasprave, skrećem pozornost na članak Nenada Jarića Dauenhauera Što o spornom radu ministra znanosti kažu filozofi?.

Prethodni post:

Slijedeći post: