Poziv znanstveno-istraživačkim projektima i grupama te istraživačko-razvojnim tvrtkama na suradnju na studentskom istraživanju za kolegij ‘Metode javne promocije znanosti’ Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu

Duje Bonacci (Zagreb, Hrvatska), 17. Studeni 2015.

rubrika: Nekategorizirano

Ovim putem pozivam zainteresirane znanstveno-istraživačke projekte i grupe te istraživačko-razvojne tvrtke na suradnju na studentskom istraživanju za kolegij ‘Metode javne promocije znanosti’ Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Kolegij ‘Metode javne promocije znanosti’ u programu je diplomskog studija (4./5. godina) smjera komunikologije na Hrvatskim studijima. U okviru kolegija studenti će provesti seminarsko istraživanje iz područja marketinga znanstveno-istraživačkog rada i javne promocije znanosti.

Studenti će na primjeru zainteresiranih domaćina (znanstveno-istraživačkih projekata ili grupa, ili istraživačko-razvojnih tvrtki) provesti dvije analize:
1) osnovnu analizu poslovnog modela svojeg domaćina i identifikaciju njegovih najvažnijih dionika, što je podloga za utvrđivanje i razumijevanje općih marketinško-komunikacijskih potreba domaćina;
2) posebnu analizu istraživačke tematike i znanstveno-istraživačke metodologije, što je podloga za osmišljavanje posebnih komunikacijskih ciljeva javne promocije znanosti.

Na temelju provedenih analiza studenti će izraditi seminarski rad koji će sadržavati prijedlog plana marketinških i znanstveno-promotivnih aktivnosti za svojeg domaćina.

Molim zainteresirane za suradnju da se za sva moguća dodatna pojašnjenja kao i za detaljni dogovor o suradnji jave voditelju kolegija “Metode javne promocije znanosti”, mr. sc. Duji Bonacciju, na adresu e-pošte dbonacci@hrstud.hr, najkasnije do 29. studenog 2015.

Prethodni post:

Slijedeći post: