Poziv za iskaz interesa za zapošljavanje na 11 radnih mjesta za iskusne istraživače na Prirodoslovno-matematičkom i Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

Gordan Lauc (Zagreb, Hrvatska), 7. Veljača 2013.

rubrika: Fondovi-Stipendije-Posao-Natječaji

Sveučilištu u Zagrebu odobren je FP7-Regpot projekt Integra-Life u iznosu od 3,2 milijuna eura. U sklopu projekta planirano je i zapošljavanje ukupno 11 iskusnih istraživača (doktorat znanosti ili najmanje 5 godina iskustva nakon diplome) na rok od tri godine.

Projekt se trenutno nalazi u fazi pregovora, a planirani početak projekta i početak rada novih istraživača ja 1. lipnja. 2013. godine. Voditelji istraživačkih grupa uključenih u projekt su prof. Gordan Lauc, doc. Gordana Maravić, prof Kristian Vlahoviček, prof. Ivana Weygand-Đurašević i prof. Vlatka Zoldoš.

Istraživači s iskustvom u biokemiji, biofizici, molekularnoj biologiji, epigenetici, proteomici ili bioinformatici zainteresirani za rad na projektu pozivaju se da svoj interes za zapošljavanje iskažu slanjem kratkog životopisa, popisa radova i motivacijskog pisma na adresu glauc@pharma.hr.

Prof. Gordan Lauc
Koordinator projekta

Prethodni post:

Slijedeći post: